Descriere
Cunoscut si sub numele de trandafir sălbatic, maceșul având fructe mici de culoare roșie sau portocalie este o adevărată comoară pe care natura ne-o oferă. Gustul lui dulce-acrișor este foarte apreciat și se poate folosi în deserturi, prăjituri , clătite, plăcinte.
Pasta de măceșe poate aduce numeroase beneficii pentru sănătate datorită conținutului său bogat de vitamine și antioxidanți. Poate susține sistemul imunitar, contribui la menținerea sănătății pielii și a vederii, și să aibă efecte antiinflamatorii.
Ingrediente: măceșe din flora spontană de la munte 67%, zahăr 33%.
Conținut total zaharuri: maxim 45%.
Produs de casă, sterilizat în baie de apă. A se păstra în locuri uscate și răcoroase, ferite de razele soarelui. A se refrigera după deschidere și a se consuma în 30 de zile.
Valori nutriționale (pentru 100 g): valoare nutritivă 244 kcal, proteine 1 g, lipide 0,2 g, glucide 35 g, fibre alimentare 16 g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.